SVJ Hlučkova 812, Praha, Letňany
Dokumenty ve složkách: Nástěnka
 (77)
Složka: Nástěnka

Dobrý den,

ve středu 17.4.2024 proběhlo 10. shromáždění vlastníků, které bylo usnášeníschopné s účastí nad 50%. Zde všem přítomným děkujeme. Děkujeme i za poskytnutí plných mocí. 

Na shromáždění bylo diskutována řada témat. Existují 2 oblasti, kde je nutné upozornění všem majitelům a nájemníkům. Žádáme majitele nájemních bytů, aby jste řádně informovali nájemníky o "Domovním řádu" v příloze a na webu. Samozřejmě pravidla platí pro všechn, tedy i majitele a obyvatele.

1) Dodržování parkování v garážích, zákaz parkování / stání / zastavení mimo parkvoací stání.

Toto téma bylo detailně diskutováno na shromáždění. 

a) Zákaz zastavení a stání v T křižovatce pod objektem N - 812/10 - V červeně označeném prostoru se nesmí zastavit a stát. Vozidlo blokuje provoz na křižovatce. Zde byla opakovaně řada stížností. Pokud se bude parkování na tomto místě opakovat, výbor SVJ bude řešit s místě příslušnou policií.

b) Vozidla nesmí vyčuhovat z parkovacích stání do jízdních pruhů. Parkovací stání jsou 5m a více dlouhá, proto osobní vozy dostatečná. Parkování motorky a vozidla není důvodem pro přesah mimo parkovací stání. Žádáme všechny o dodržování pravidel. Opět téma, kde jsou opakované připomínky majitelů a obyvatel.

 

c) Žádáme o:

- dodržování povolené rychlosti v garážích = 10km/h

- dodržování pravidel vjíždějí do garážových vrat - při zhasnutém světle

- dodržování pravidel - kontrola uzavření garážových vrat po vyjetí z objektu / do objektu

 

2) Zákaz vyhazování předmětů z oken a balkónů

Zde si zejména majitelé teras a předzahrádek stěžují na vyhazování cigaretových nedopalků z oken. Toto chování je nepřípustné. Kuřáci si musí svůj odpad po sobě likvidovat ve svém bytě.

Občas vypadávají i jiné předměty. Prosíme o větší pozornost.

 

Děkujeme

Výbor SVJ.

Martin Strnad, 23. 1. 2024 7:59, zobrazeno 97 x
Složka: Nástěnka

Dobrý den,

vážení majitelé a obyvatelé objektu Hlučkova 812, obracíme se na vás s prosbou o dodržování základních pravidel chování v garážích. 

1) Náš správce a dále revizní technik neustále upozorňují na odložené předměty na parkovacích stáních. Toto je z požárního hlediska nepřípustné. Veškeré pneumatiky, nábytek, odpadky musí být z míst uklizeny. Konkrétní majitele známe a urgujeme. Nicméně platí pro všechny.

 

2) Stání na parkovacích stáních musí být bezpečné a ohleduplné pro všechny ostatní účastníky provozu. Žádáme, aby vozidla nevyčuhovala do jízdního pruhu! Pakliže se vozidlo nevejde s motorkou a dalšími věcmi na parkovací stání, musí být prostor uvolněn vozidlu.

 

3) Je nepřípustné vozit sníh do garáží (18.1.2024 a dále viz Domovní řád). Žádáme, aby byla vozidla očištěna před vjezdem.

 

4) V garážích se objevil nákupní vozík a je bez pohybu. Žádáme osobu, která jej dovezla a okamžití odstranění. Osobu máme na kamerovém záznamu.

 

Prosíme o dodržování základních zásad soužití.

 

Děkujeme

Výbor SVJ

 

Martin Strnad, 6. 1. 2024 22:00, zobrazeno 51 x
Složka: Nástěnka
Datum a čas konání: úterý 24.9.2024 08:00-15:00

Prosíme o vyparkování aut

Please remove the cars

Пожалуйста, припаркуйте свои машины

Martin Strnad, 6. 1. 2024 21:59, zobrazeno 60 x
Složka: Nástěnka
Datum a čas konání: úterý 23.4.2024 08:00-15:00

Prosíme o vyparkování aut

Please remove the cars

Пожалуйста, припаркуйте свои машины

Martin Strnad, 6. 1. 2024 21:57, zobrazeno 76 x
Složka: Nástěnka
Datum a čas konání: úterý 30.1.2024 08:00-15:00

Prosíme o vyparkování aut

Please remove the cars

Пожалуйста, припаркуйте свои машины

 (77)